Word bedrijfsautotechnicus bij Harbers Trucks

Word bedrijfsautotechnicus bij Harbers Trucks

Alles is belangrijk.

Ga ervoor!

Wat zoek jij in je werk als monteur? Ook al kennen we je nog niet, we denken dat je graag zou willen werken met de meest geavanceerde technologie. Dat je graag een merk zou vertegenwoordigen dat leidend is in technologische innovaties. Maar dat je tegelijkertijd de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te bouwen. En dat in een team met leuke collega’s. Herken je jezelf hierin? Dan is Harbers Trucks jouw nieuwe plek. Laat je terugbellen en word de nieuwe bedrijfsautotechnicus van Harbers Trucks. Ga ervoor!

Bel mij terug »

Bedrijfsautotechnicus bij volvo trucks

Daniel Fröhlich

Maak kennis met Daniel Fröhlich, bedrijfsautotechnicus bij Volvo Trucks. Hij is een ware motorfanaat met een passie voor snelheid en performance. Ook is hij een echte familieman die zijn verantwoordelijkheid voor de toekomst neemt.

Bedrijfsautotechnicus bij volvo trucks

Reza Ibrahimi

Maak kennis met Reza Ibrahimi, bedrijfsautotechnicus bij Volvo Trucks. Een echte pionier met een duidelijke ambitie in het leven: verder komen door te leren. Hij zoekt de omgevingen en het bedrijf uit waar hij kan groeien en alles uit zijn passie kan halen.

Bedrijfsautotechnicus bij volvo trucks

Richie Barlow

Maak kennis met Richie Barlow, een sociale jongeman met een duidelijk plan. Hij maakt bewuste keuzes die hem vooruitbrengen. Op persoonlijk vlak en in zijn carrière. Zonder dat hij zijn familie en vrienden links laat liggen.

4 voordelen van werken als bedrijfsautotechnicus bij Harbers Trucks

  • Werken met high-end technologie
  • Werken in een geweldig team
  • Werken voor een premium brand
  • Carrière-uitdagingen

Zet dus nu de volgende stap in jouw carrière en word bedrijfsautotechnicus bij Harbers Trucks.
We bellen je graag terug.

Ga ervoor!

Ga naar onze vacatures »

Nieuws