Volvo FH
Algemeen

De Volvo FH-serie

Deze truck is helemaal ontworpen met het oog op de chauffeur en voorzien van allerlei baanbrekende functies voor winstgevende transporten. Kilometer na kilometer. Jaar na jaar. Of u nu truckchauffeur bent, transporteur of beide, deze truck zult u zeker waarderen. Ontdek alle belangrijke voorzieningen en hoe u daarvan kunt profiteren.

Download de brochure

Economisch

the-fuel-dealBespaar tot 11% brandstof.
Twee pakketten met producten en diensten waarmee u bij internationaal transport veel brandstof bespaart. Bespaar tot 11% brandstof voor een beter eindresultaat en een schoner milieu.

 

new-volvo-gold-contractOnze belofte: 100% beschikbaarheid.
Met de nieuwe telematicagateway maakt de Volvo FH overal ter wereld contact met de werkplaats. Sluit het nieuwe Gold-contract af en profiteer van alle voordelen en een hoge beschikbaarheid van meer dan 100%.

 

i-seeI-See. Bespaar brandstof op elke helling.
Een cruisecontrol die vooruitdenkt – onze nieuwste aanvulling op de intelligente I-Shift software mag gerust revolutionair worden genoemd. U bespaart hiermee tot 5% brandstof.

 

individual-front-suspensionVolvo-dieselmotoren. Geweldig koppel. Laag brandstofverbruik.
Uitstekende rijeigenschappen en laag brandstofverbruik. Dit zijn de kenmerken van de Volvo-dieselmotoren. Kies uit 9 verschillende 13- en 16-liter motoren, met vermogens van 420 tot 750 pk.

 

i-shiftI-Shift. De slimste versnellingsbak ter wereld.
I-Shift is onverslaanbaar als het gaat om milieuvriendelijk rijden. Uw brandstofverbruik wordt aanzienlijk verbeterd doordat de versnellingsbak nauwkeurig schakelt en werkt met intelligente software.

 

euro-6Schonere, groenere motoren.
Het verlagen van de NOX-emissies met bijna 80% en het halveren van de roetdeeltjesuitstoot is een grote uitdaging. Vooral als u geen concessies wilt doen aan de prestaties van de motor. Maar we zijn erin geslaagd.

 

Chauffeurscomfort

De nieuwe Globetrotter.

Volop ruimte. En allerlei nieuwe voorzieningen. Bij het ontwerpen van de nieuwe cabines waren we niet op zoek naar kleine aanpassingen. We gingen voor de perfecte chauffeursomgeving. Voor werken en rusten.

individual-front-suspensionOnafhankelijke voorwielophanging
Rijeigenschappen als een personenauto. Introductie van de onafhankelijke voorwielophanging. De beste reden om een proefrit te maken met de nieuwe Volvo FH. Deze eerste in serie geproduceerde truck ter wereld die leverbaar is met onafhankelijke voorwielophanging, heeft een ongeëvenaard weggedrag.

 

i-parkcoolI-ParkCool. Een goede nachtrust.
De hele nacht een perfecte temperatuur. Ook als het buiten warm is. Als u vaak de nacht doorbrengt in de cabine, is dit groot nieuws voor u. I-ParkCool is de unieke, geïntegreerde standkoeling met superieure capaciteit. Zodat u de volgende ochtend uitgerust wakker wordt.

 

ecs4-with-work-remoteNauwkeurig laden en lossen. Waar dan ook.
ECS4 is de nieuwste versie van het elektronisch geregelde veringssysteem van Volvo. Het grootste nieuws? Een draadloze afstandsbediening.

i-shift-1I-Shift. Vergeet de versnellingsbak. Focus op rijden.
Laat de versnellingshendel los en laat het schakelen over aan I-Shift. Elke schakeling wordt snel en nauwkeurig uitgevoerd. Het is gewoonweg een plezier om te rijden.

Veiligheid

exteriorEen veiliger plek is er niet.
In een Volvo bent u heel goed beveiligd. De nieuwe cabines van Volvo zijn de sterkste tot nu toe en zijn onderworpen aan de zwaarste crashtesten ter wereld.

driver-support-systemsOndersteuningssystemen voor de chauffeur.
Omdat ongevallen kunnen worden voorkomen. Volvo staat sinds jaar en dag bekend om haar veiligheid. Onze geavanceerde ondersteuningssystemen helpen chauffeurs op efficiënte wijze om ongevallen te voorkomen.

rear-view-mirrorsNieuwe spiegels laten meer zien.
Nieuw ontworpen aerodynamische spiegels, achteruitrijcamera´s en de nieuwe rechtopstaande A-stijlen zorgen voor een uitstekend zicht.

headlightsVerbeterde koplampen. In elke richting.
Hoe meer u ziet, hoe veiliger u bent. Daarom is de nieuwe Volvo FH uitgerust met verbeterd grootlicht, betere statische bochtverlichting en – voor het eerst op een truck – dynamische koplampen.

instrument-clusterBetere instrumenten. Minder afleiding.
Het ontwerp van het nieuwe en moderne instrumentenpaneel is helemaal gericht op de chauffeur, met alle informatie op de juiste plek.

Neem contact met ons op

Algemeen

Galerij

 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH
 • Volvo FH