Volvo Edition2
Algemeen

Volvo Edition2

De Volvo Edition2 combineert optimale rijprestaties met chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency. De truck is voorzien van alle denkbare innovaties en opties om het de chauffeur zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. De Volvo Edition2 presteert onder alle omstandigheden optimaal.

Een ongeëvenaard rijcomfort

De Volvo Edition2 levert een ongeëvenaard rijcomfort. Het volledig luchtgeveerde chassis en het innovatieve stuursysteem Volvo Dynamic Steering zorgen voor perfecte stabiliteit bij hoge snelheden en volledige controle bij lage snelheden. De Volvo Edition2 is voorzien van de Volvo I-Shift Dual Clutch-versnellingsbak. Dankzij de dubbele koppeling verliest de truck geen snelheid tijdens het schakelen. Dit zorgt voor een hoge gemiddelde snelheid, zonder dat dit ten koste gaat van het lage brandstofverbruik.

Optimale brandstofefficiency

De Volvo Edition2 is voorzien van allerlei innovaties om het brandstofverbruik te optimaliseren. De motor met Turbo Compound-technologie zorgt voor optimale brandstofefficiency. Daarnaast gebruikt Volvo I-See de kinetische energie om de truck aan te drijven. I-See werkt als een automatische piloot die hellingen in de route analyseert en het rij- en schakelgedrag daarop aanpast. Dat zorgt voor soepel rijcomfort en bespaart brandstof.

Een design dat in het oog springt

De Volvo Edition2 heeft een onderscheidend design met exclusieve details. De combinatie van de grijze en mat zwarte cabinekleur met pianolak zwart gespoten chassis, tanks, grille en velgen geeft de truck een opvallend uiterlijk. De subtiele blauwe details zijn een knipoog naar zijn voorganger, de Performance Edition.

Comfortabele werkplek

Ook in de cabine ontbreekt het de chauffeur aan niets. De speciaal ontworpen zwart lederen stoelen zijn voorzien van blauwe details. Het met zwart leder beklede dashboard en de deurpanelen zijn afgewerkt met blauw stiksel, evenals het zwart lederen stuurwiel met geperforeerde inzetten. Blauwe randen sieren de zwarte luxe vloermatten en motortunnelmat. Het High Performance Audio Systeem met subwoofer en tweeters zorgt voor het beste geluid.

Feiten over de Volvo Edition2

✔️ Turbo Compound motor met 500 pk en een koppel van 2800 Nm

✔️ I-Shift Dual Clutch-versnellingsbak

✔️ Volvo Dynamic Steering met Active Lane Assist

✔️ Globetrotter XL-cabine

✔️ Luchtgeveerde 8 tons-vooras

✔️ I-Park Cool geïntegreerde standairco

✔️ Airflow Pakket

✔️ Active Safety Pakket

✔️ Driver DeLuxe Pakket

✔️ Rest & Relax Pakket voor 2 personen

✔️ Dynamische Bi-Xenon-koplampen

✔️ Sound Plus-audiopakket

✔️ Dual Battery System

✔️ Koelkast

✔️ Aslastindicator

✔️ Special lederen ‘Edition2’-interieur inclusief lederen dashboard, stuurwiel en deurpanelen

✔️ Speciaal spuitwerk in ‘Edition2’-uitstraling

✔️ Speciale zwarte koplampen

✔️ Leverbaar in Uni Grijs en Shadow Flat Black met piano black en Performance Edition Blue-details

Algemeen

Galerij