Verhuur

Verhuur

Harbers Trucks is uw Volvo & Renault Trucks-dealer. Naast levering van nieuwe en gebruikte trucks, onderhoud en reparatie van uw wagenpark (trekkend en getrokken materieel) zijn wij tevens uw partner voor het flexibel inzetten van huurtrucks en bakwagens.

Een huurtruck van Harbers Trucks combineert de kwaliteiten van een Volvo- of Renault-truck in perfecte staat, met de voordelen van een full-service dienstverlening.

Zo kunt u uw afspraken nakomen en genieten van de troeven en vakkundigheid van het Zweedse of Franse merk. Dit alles op een betaalbare wijze en met de zekerheid van veiligheid en rijcomfort.

Harbers Trucks heeft een uitgebreide verhuurvloot, met daarin nieuwe trekkers en bakwagens. Wij kunnen u, als transportonderneming of eigen vervoerder, snel en direct helpen uw capaciteitsproblemen op te lossen door de inzet van onze Volvo en Renault bedrijfswagens. Ook gezien de lange levertijd van nieuwe trucks, ongeacht het merk, kan een huurtruck een oplossing zijn deze tijd te overbruggen.

De huurtrucks zijn compleet uitgerust en voor zowel nationaal als internationaal transport geschikt. Ook hebben wij truck(s) met kipper- en walking floor-hydrauliek, inclusief multiklep-bediening om aan al uw wensen tegemoet te komen. De truck met hydrauliek (nieuw) is vanaf medio januari 2017 inzetbaar.

Verhuur

Onze Volvo en Renault bedrijfswagens zijn te huur voor zowel een korte als een lange termijn, tegen scherpe concurrerende huurtarieven.

Uw contactpersoon voor de afdeling Verhuur :
Wouter Knoppert 0342-405151 / 06 – 22836436 of mail naar knoppert@harberstrucks.nl

Mocht u vragen hebben over lange termijn verhuur of eventuele lease mogelijkheden willen bespreken, neem dan contact op met:
Harry Coes 055-3694210 / 06 – 51117193 of mailen naar coes@harberstrucks.nl