Volvo FH420

Volvo FH420

« Terug naar het overzicht

Poeliersbedrijf Ep de Graaf B.V: 

Is in 1935 opgericht door Teunis de Graaf, de opa van de huidige directie. In 1958 is de vorige eigenaar, Ep de Graaf, zijn vader gaan ondersteunen in de zaak. Op dat moment bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit venten langs de deuren met kipproducten. Tegenwoordig wordt de directie van Poeliersbedrijf Ep de Graaf BV gevormd door de kinderen van Ep en Hennie de Graaf; Erik- en Heidi de Graaf.

Inmiddels is Poeliersbedrijf Ep de Graaf BV gegroeid naar een modern bedrijf met ongeveer 100 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen in Putten. Op deze locaties wordt een compleet assortiment van kipproducten geproduceerd.  Zo produceren zij o.a. kipfilet, kipdijenvlees, kippenvleugels, kippenpoten, kiprollades, gekookte en gerookte kipproducten, Halal kipfrikadellen en Halal kipburgers enz. Daarnaast produceren  zij ook diverse halffabrikaten voor de kipverwerkende industrie zoals separatorvlees, baadervlees, filet baadervlees, kipkarkassen, kipruggen, kipvellen enz. Deze halffabrikaten kunnen geheel geproduceerd worden volgens specifieke wensen van hun afnemers. Zij zijn sinds 2006 BRC-Food gecertificeerd. Voor meer informatie m.b.t.  hun productassortiment verwijzen zij u naar het kopje ‘producten’ op hun website.

Zij hebben op dit moment 2 vrieshuizen met een opslagcapaciteit van 1500 pallets en meerdere koelingen met een opslagcapaciteit van 500 pallets. Hun klantenkring bestaat uit allerlei soorten bedrijven zoals: slagers, groothandels, hotels, cateraars, snackbars, restaurants en verwerkingsfabrieken. Hun klanten zijn zowel in het binnenland als in het buitenland gevestigd. Het wagenpark bestaat uit 7 (vracht)auto’s. Hiermee bedienen zij hun klanten in Nederland, België en Duitsland. Tevens besteden  zij dagelijks transport uit aan derden

Galerij

 • Volvo FH420

Specificaties

 • Merk:

  Volvo
 • Asconfiguratie:

  6x2
 • Type:

  Bakwagen
 • Klant:

  Poeliersbedrijf Ep de Graaf B.V.
 • Plaats:

  Putten
 • Afgeleverd door:

  Harbers Trucks Harderwijk
 • Overige informatie:

  CHEREAU Koellaadbak opbouw via Hertoghs Carrosserieen te Roosendaal