Tracon

Tracon Trailers en aanhangwagens

Zoals waarschijnlijk bij u bekend kunt ook met uw getrokken materieel bij Harbers Trucks terecht. Zowel voor het periodieke onderhoud en keuringen maar ook voor reparaties. Wij beschikken over de benodigde diagnose apparatuur, kennis en onderdelen.

Tracon 4

Officieel dealer Tracon Trailers

Maar naast dit onderhoud en de reparaties leveren wij sinds 2014 ook nieuwe Tracon trailers en aanhangwagens. Harbers Trucks is namelijk officieel dealer van Tracon Trailers, dit dealerschap vloeit voort uit een samenwerking van Tracon Trailers met de Volvo Trucks dealers in Nederland. Door deze samenwerking is er een zeer uitgebreid dealernetwerk in Nederland. Met Tracon Trailers heeft u keuze uit bijna 1.000 basismodellen en ruim 800 opties, zodat we aan bijna elke wens kunnen voldoen. De trailers zijn standaard extra robuust gebouwd, waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden het chassis thermisch te verzinken, zodat roest geen kans meer heeft. Tracon maakt gebruik van zeer moderne productiefaciliteiten waar zoveel mogelijk het gebruik van robots wordt ingezet. Daardoor is Tracon in staat om vergaand op klantwens te leveren. Maatwerk voor een standaardprijs!

Tracon05

LZV Combitrain

De LZV Combitrain is een goed voorbeeld van de mogelijkheden bij Tracon Trailers. De LZV Combitrain is een unieke LZV-oplossing om 60% meer volume te kunnen vervoeren. De Combitrain is de jongste LZV-configuratie. Deze Combitrains rijden in Australië al veel langer als B-double of in Scandinavië als B-train/Linktrailer. Omdat veel wagenparken van transporteurs zijn samengesteld uit trekkers en opleggers, ligt het voor de hand om te zoeken naar een LZV-configuratie waar het bestaande wagenpark voor gebruikt kan worden.

Tracon03

Een LZV-middenasser achter de oplegger was voorheen de juiste oplossing. Echter, het is niet mogelijk om met de trekker de middenasser individueel te gebruiken. Voor een goed rendement moet een LZV-voertuig zo breed mogelijk binnen het wagenpark ingezet kunnen worden. Hiervoor is de LZV-middenasser uiteindelijk een kostbare keuze omdat meerdere opleggers voorzien zouden moeten worden van een (dure) vangmuilkoppeling.

Tracon02

Met de Combitrain heeft Tracon Ecocombi de oplossing. Een “tussenoplegger” tussen de bestaande trekker en oplegger. Bij de Combitrain is het asstel schuifbaar. U kunt naar keuze als individueel voertuig rijden met ingeschoven asstel of als LZV-voertuig met uitgeschoven asstel, waarbij op het uitgeschoven deel een koppelschotel zit voor de volgoplegger.

Tracon Trailerconfigurator

Met behulp van de unieke Tracon Trailerconfigurator kunt u binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte voor een trailer of aanhangwagen opvragen. Kies uit bijna 1.000 basismodellen en 800 verschillende opties. Kies uw gewenste Harbers Trucks vestiging bij de dealerkeuze en maak uw keuze in een model en de opties.

Meer informatie?

Wilt u meer info over het aanbod of wilt u een offerte neemt u dan contact op met een van de verkopers.

Logo-tracon