Service

Truckservice

Service staat garant voor rendement van de transportonderneming. Door het uitvoeren van preventief onderhoud wordt ongeplande stilstand zoveel mogelijk voorkomen. Harbers Trucks beschikt over de kennis (vakkundig personeel) en de techniek om de juiste diagnose te stellen.

Tijdens onderhoudsbeurten worden bovendien alle belangrijke punten altijd gecontroleerd. Eventuele problemen worden daardoor in een vroegtijdig stadium ontdekt. Harbers Trucks heeft in iedere vestiging een uitgebreid magazijn voor truck en traileronderdelen.

Volvo Action Service – De beste hulp in vervelende situaties

Een lekke band of een kapotte voorruit is altijd mogelijk, bij elk voertuig. Maar als het uw Volvo-truck overkomt, staat u er niet alleen voor. Wanneer uw transport wordt onderbroken, wachten ze bij Volvo Action Service op uw telefoontje.

We zijn in de buurt, wat er ook gebeurt

Volvo Action Service biedt Volvo-truckchauffeurs 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij pech onderweg. Met de ondersteuning van ons uitgebreide netwerk in heel Europa helpen we u met reparaties aan uw truck en ondersteunen we u bij problemen met oplegger, opbouw, koel- of vrieseenheden en banden.

Wanneer u ondersteuning nodig heeft, hoeft u alleen maar het nummer van Volvo Action Service te bellen. Een casemanager helpt u in uw eigen taal en begeleidt u tijdens de behandeling van de case. Indien nodig verleent een gekwalificeerde en speciaal aangewezen Volvo Action Service-monteur ondersteuning langs de weg.

VAS on call – Succesfactor van de nieuwe Volvo FH

Als Volvo-klant heeft u de beschikking over hoog opgeleid personeel dat dag en nacht voor u klaar staat. In geval van een defect wordt u met een druk op de knop VAS On Call in de cabine verbonden met een operator die uw taal spreekt en op de hoogte is van de situatie. De Volvo-monteur zal zijn uiterste best doen om het probleem onmiddellijk ter plekke te verhelpen.

Bel 0800 – 022 52 41 of 00800 – 335 577 99

Harbers Trucks

Preventief onderhoud

Onderhoud volledig aangepast aan uw truck

Met ons serviceconcept ontvangt u een afzonderlijk onderhoudsschema voor elke truck, aangepast aan de eisen van uw truck en uw bedrijf.

Geplande service

Het basisidee achter het serviceconcept van Harbers Trucks is dat al het onderhoud moet worden uitgevoerd tijdens de geplande onderhoudsbeurten.

Samen analyseren we de onderhoudsbehoefte en maken we een onderhoudsschema dat de beschikbaarheid van uw Volvo-truck maximaliseert. Vraag uw servicecoördinator hoe u dit gezondheidsplan voor uw truck en bedrijf kunt laten maken.

Harbers Trucks

Trailerservice

Harbers Trucks biedt volwaardige trailerservice. Daarbij zijn onze goed geoutilleerde werkplaatsen volledig ingericht voor trailerservice op maat, inclusief de verplichte jaarlijkse laadklepkeuring. Harbers Trucks biedt vloot- en onderhoudsplanning op maat en heeft alle benodigde onderdelen op voorraad.

Onderhoud volledig aangepast aan uw getrokken materieel

Met ons serviceconcept ontvangt u een afzonderlijk onderhoudsschema voor elke trailer, oplegger of aanhanger, aangepast aan de eisen van uw materieel en uw bedrijf.

Geplande service

Het basisidee achter het serviceconcept van Harbers Trucks is dat al het onderhoud moet worden uitgevoerd tijdens de geplande onderhoudsbeurten.

Samen analyseren we de onderhoudsbehoefte en maken we een onderhoudsschema dat de beschikbaarheid van uw materieel maximaliseert. Vraag uw servicecoördinator hoe u dit gezondheidsplan voor uw bedrijf kunt laten maken.

Harbers Trucks