Renault Master gesloten bestelwagen

MET DE RENAULT MASTER KUNT U ALLES VERVOEREN

De Renault Master is een echte alleskunner. Dankzij de vele beschikbare formaten en vermogens, talloze opbouwmogelijkheden en grote laadvermogen is de Renault Master geschikt voor tal van toepassingen, zoals de bouw, personenvervoer, pakket- en koeriersdiensten en geconditioneerd transport.

Neem contact met ons op »

Van compact tot ruim

Welk volume heeft u nodig? De Renault Master heeft een maximaal toegelaten massa tot 4,5 ton, een laadvolume tot 17 m3 en een laadvermogen tot maar liefst 2.332 kg. De lichte bedrijfswagen is leverbaar in verschillende lengte- en hoogtematen. Dankzij de ruimte deuropeningen aan de achter- en zijkant en de lage laaddrempel kunt u eenvoudig laden en lossen. Ook kunt u kiezen uit voorwielaandrijving en achterwielaandrijving. De achterwielaandrijving is leverbaar met enkel- of dubbellucht, geschikt voor zwaardere toepassingen.

Krachtig en zuinig

De Renault Master is leverbaar met zes zuinige Euro 6d-temp en Euro VI dieselmotoren, met vermogens van 130 pk/ 360 Nm tot 180 pk/ 400 Nm. Ook is er een elektrisch aangedreven variant beschikbaar. Alle dieselmotoren zijn voorzien van de Twin-Turbo technologie. Door veel trekkracht bij lage toeren te combineren met veel vermogen creëren zij een optimaal rijcomfort. Tal van rijhulpsystemen en de geautomatiseerde versnellingsbak zorgen voor een geoptimaliseerd brandstofverbruik.

Tabel met motoruitvoeringen Renault Trucks

Feiten over de Renault Master

 • 130, 135, 145, 150, 165 en 180 pk-modellen
 • 6 versnellingen handgeschakeld of automaat*
 • Laadvolume: 8m3-17m3*

* Afhankelijk van uitvoering

Comfortabele werkplek met handige tools

De Renault Master is ruim, ergonomisch en comfortabel. Functies als airconditioning, cruise control, navigatie en bluetooth dragen bij aan een productieve werkdag. Met het uittrekbare dashboardtafeltje kunt u makkelijk in de bus de administratie bijwerken of uw lunch eten. De standaard draadloze smartphone oplader en handige opbergruimten zorgen voor nog meer gemak onderweg.

Het interieur

1 – Chrome trimmed dashboard
2 – Dashboardopberglade
3 – Gesloten dashboard opbergruimte
4 – Draadloze smartphone oplader
5 – Uittrekbaar dashboard tafeltje
6 – Carbon bekleding

Optioneel kan de Master worden voorzien van een Medianav 4 multimedia systeem waarmee het mogelijk is om onderweg apps te gebruiken. Het systeem bestaat uit een 7” multi-touch scherm met Androïd Auto TM  en Apple CarPlay TM  smartphone compatibiliteit.

Interieur van de Renault Master Red Edition

Veilig onderweg

De Renault Master is voorzien van tal van functies om probleemloos te kunnen werken en de veiligheid van chauffeur, passagiers en overige weggebruikers te waarborgen. Maximaal zicht, optimale verlichting en uitgebreide veiligheidsopties garanderen maximale veiligheid onder alle omstandigheden. De Renault Master is onder meer voorzien van:

 • Electronic Stability Control
 • Parkeerhulp voor en achter
 • Lane Departure Warning
 • Hill Start Aid (hulp bij het wegrijden op een helling)
 • Side Wind Assist
 • Dodehoekwaarschuwing
 • Dodehoekspiegel
 • Permanent Rear View (camera achterop het voertuig)
 • Parkeerhulp
 • Leverbaar met AEBS (actief noodstopsysteem)

Het exterieur

1 – Elegante chromen grille (standaard)
2 – Koplampen met LED (C-shape) DRL
3 – Parkeersensoren voor*
4 – Red EDITION emblemen
5 – Permanent Rear View*

* Optioneel

Het exterieur van de Renault Master

Uw verkopers

Meer weten? Wij helpen u graag verder. Uw contactpersonen voor de verkoop van Renault bedrijfswagens zijn:

Harbers Trucks Barneveld en Harderwijk

Edwin van Ginkel
T 06-55112165
E ginkel@harberstrucks.nl

Harbers Trucks Apeldoorn en Duiven

Erik Creemers
T 06-53410616
E creemers@harberstrucks.nl

Harbers Trucks Veenendaal

Bram van Holland
T 06-12293415
E bholland@harberstrucks.nl

 

Download de brochure »

 

Harbers Trucks biedt u een totaalpakket

Harbers Trucks levert u meer dan alleen een Renault Master op maat. In onze vestigingen in Apeldoorn, Barneveld, Duiven, Harderwijk en Veenendaal bieden wij u een totaalpakket van producten en diensten. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen voor optimale service. Onze ambitie: mogelijk maken dat u maximaal rendement op uw activiteiten kunt realiseren.