Renault Master Z.E.

RENAULT MASTER Z.E.: SCHOON EN FUNCTIONEEL

De Renault Master Z.E. combineert een hoog laadvermogen met de voordelen van elektrisch vervoer. De Renault Master Z.E. is namelijk 100% elektrisch en daarmee schoon en stil. De elektrische bedrijfswagen geeft u toegang tot alle zones in steden, zelfs waar strenge verkeersbeperkingen gelden.

Meer weten?

VERKRIJGBAAR IN ZES MODELLEN

De Renault Master Z.E.-serie is verkrijgbaar in zes modellen (vier gesloten bestelwagens en twee platformcabines). De Renault Trucks Master Z.E. wordt standaard geleverd met een driejarig reparatie- en onderhoudscontract.

IDEAAL VOOR LAST-MILE LEVERINGEN

De Renault Master Z.E. is afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten en is daarmee ideaal voor last-mile leveringen. Met een nuttig laadvolume van 8 tot 22m3 en ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen voldoet de Renault Master Z.E. aan alle eisen van beroepsgroepen die in stedelijke gebieden actief zijn. Het laadvolume is zelfs gelijk aan de Renault Master diesel, die bekendstaat om zijn hoge laadvermogen. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd.

VEILIG VOOR BESTUURDER EN MEDEWEGGEBRUIKERS

Aandacht voor veiligheid is essentieel bij leveringen in stedelijke gebieden. De Renault Master Z.E. gesloten bestelwagen is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel om te zorgen voor optimale veiligheid voor chauffeurs, lading en medeweggebruikers.

VERKEERSDRUKTE VERMIJDEN

Leveringen buiten de normale werkuren of in stedelijke gebieden zijn geen probleem met de Renault Master Z.E. Deze bedrijfswagen stoot namelijk geen fijnstof en CO2 uit en is geluidsarm. U heeft daardoor de mogelijkheid om de verkeersdrukte te ontlopen.

FEITEN OVER DE RENAULT MASTER Z.E.

✔ Actieradius in NEDC-test: 200 km
✔ Actieradius in de praktijk: tot 120 km
✔ Totaal GVW: 3.1t
✔ 57 kW elektromotor
✔ Maximumkoppel: 225 Nm
✔ Maximumsnelheid: 100 km/u
✔ Energieopslag: Lithium-Ion accu’s, 33 kWh
✔ Accu is in zes uur opgeladen

“BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN DE RENAULT MASTER Z.E.? UW VERKOOPADVISEUR VERTELT U ER GRAAG MEER OVER. NEEM CONTACT MET ONS OP OF KOM LANGS BIJ ÉÉN VAN ONZE VESTIGINGEN.”

 

Neem contact met ons op

Ik wil een proefrit maken

HARBERS TRUCKS BIEDT U EEN TOTAALPAKKET

In onze vestigingen in Apeldoorn, Barneveld, Duiven, Harderwijk en Veenendaal bieden wij u een totaalpakket van producten en diensten. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen voor optimale service. Onze ambitie: mogelijk maken dat u maximaal rendement op uw activiteiten kunt realiseren.