Renault Master Chassis Cabine

Renault Master Chassis Cabine

Een bedrijfswagen voor elke klus!

Welke opbouw heeft u nodig? De Renault Master Chassis Cabine biedt een grote variatie aan opbouwmogelijkheden waardoor optimaal kan worden voldaan aan uw specifieke behoefte. De Chassis Cabine is speciaal ontworpen om hoge belasting te kunnen weerstaan. Bij de uitvoering met achterwielaandrijving kunt u bovendien kiezen uit enkel- of dubbellucht, ideaal voor zwaardere inzet.

 

Neem contact met ons op »

 

Zuinig, krachtig en comfortabel

De Renault Master is voorzien van krachtige en brandstofzuinige Euro 6 motoren. Door de Twin-Turbo technologie combineert de Master veel trekkracht bij lage toeren met optimaal rijcomfort. De besparing kan oplopen tot 1 liter per 100 kilometer. Bovendien is de bedrijfswagen standaard uitgerust met tal van exclusieve opties om het comfort, de efficiëntie en de veiligheid voor de bestuurder te verbeteren.

Kies het vermogen dat u nodig heeft

De Renault Master Chassis Cabine is verkrijgbaar met verschillende pk-vermogens en transmissies zodat u kunt kiezen voor een voertuig dat past bij uw specifieke toepassing.

Tabel met motoruitvoeringen Renault Master

Een chassis voor ieder type opbouw

De Renault Master heeft een modulaire chassisstructuur voor een gemakkelijke montage en installatie van ieder type opbouw. U heeft de keuze uit verschillende lengtes, afhankelijk van de uitvoering. De Chassis Cabine heeft een achterbumper met geïntegreerde achterlichten en specifieke elektrische voorbereidingen voor de opbouw. De mogelijkheden van de Chassis Cabine:

• Uitgebreid aanbod aan mogelijke opbouwlengten: van 2434 mm tot 5470 mm
• Uitvoering met kipper
• Uitvoering met gesloten laadbak

Tot 7 zitplaatsen met dubbele cabine

De Renault Master Chassis Cabine met dubbele cabine is uitgerust met maximaal zeven zitplaatsen. Ideaal als u zoek bent naar een voertuig dat geschikt is voor een specifieke opbouw én genoeg ruimte biedt aan meerdere mensen.

Renault Master Platform Cabine

De Renault Master Platform Cabine heeft een extra lage bodem in vergelijking met de Chassis Cabine. Dat betekent meer nuttig laadvolume. Dit model biedt legio carrosseriemogelijkheden en is in combinatie met de extra lage bodem zeer geschikt als basis voor bijvoorbeeld pakketvervoer, paardentransport of specifiek volumevervoer.

Feiten over de Renault Master Chassis Cabine en Platform Cabine

  • 130, 135, 145, 150, 165 en 180 pk-modellen
  • 6 versnellingen handgeschakeld of automaat*
  • GVW 3,5-4,5 T*
  • Leverbaar in uitvoering chassis of platform
  • Leverbaar met voorwielaandrijving (enkellucht) en achterwielaandrijving (enkel- of dubbellucht)
  • Vereenvoudigde opbouw dankzij modulair chassis en een uitgebreid aanbod aan opbouwlengten van 2434 mm tot 5470 mm
  • Cabines met 2 tot 7 zitplaatsen

* Afhankelijk van uitvoering

Comfortabele en veilige werkplek

Welk model u ook kiest, u bent verzekerd van een optimale werkplek. De Renault Master is ruim, ergonomisch en comfortabel. Functies als airconditioning, cruise control, navigatie en bluetooth dragen bij aan een productieve werkdag. Met het uittrekbare dashboardtafeltje kunt u makkelijk in de bus de administratie bijwerken of uw lunch eten. De standaard draadloze smartphone oplader en handige opbergruimten zorgen voor nog meer gemak onderweg. Optioneel kan de Master worden voorzien van een Medianav 4 multimedia systeem waarmee het mogelijk is om onderweg apps te gebruiken. Maximaal zicht, optimale verlichting en uitgebreide veiligheidsopties garanderen veiligheid onder alle omstandigheden.

Uw verkopers

Meer weten? Wij helpen u graag verder. Uw contactpersonen voor de verkoop van Renault bedrijfswagens zijn:

Harbers Trucks Barneveld en Harderwijk

Edwin van Ginkel
T 06-55112165
E ginkel@harberstrucks.nl

Harbers Trucks Apeldoorn en Duiven

Erik Creemers
T 06-53410616
E creemers@harberstrucks.nl

Harbers Trucks Veenendaal

Bram van Holland
T 06-12293415
E bholland@harberstrucks.nl

 

Download de brochure »

 

Boek een proefrit »

 

Harbers Trucks biedt u een totaalpakket

Harbers Trucks levert u meer dan alleen een Renault Master Chassis Cabine of Platform Cabine op maat. In onze vestigingen in Apeldoorn, Barneveld, Duiven, Harderwijk en Veenendaal bieden wij u een totaalpakket van producten en diensten. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen voor optimale service. Onze ambitie: mogelijk maken dat u maximaal rendement op uw activiteiten kunt realiseren.