Onderdelen

Originele onderdelen

De duurzaamheid en kwaliteit van originele onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van uw Volvo en Renault bedrijfswagen. Daarom werkt uw Volvo en Renault ook niet optimaal zonder gebruik van originele onderdelen. Originele Volvo en Renault onderdelen garanderen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een lager brandstofverbruik (filters en uitlaatdempers) en voorkomen te snelle slijtage of defecten, waardoor uitval van uw truck tot een minimum wordt beperkt.

Harbers Trucks biedt u dan ook een compleet assortiment onderdelen en accessoires met een lange levensduur, perfecte pasvorm en vergaande internationale garantie. Zo presteert uw Volvo en Renault bedrijfswagen langer én beter!

Volvo ruilonderdelen

Naast nieuwe onderdelen levert Harbers Trucks ook een groot assortiment originele Volvo en Renault ruilonderdelen, uiteraard volgens dezelfde kwaliteitseisen gereviseerd als nieuwe delen, met dezelfde uitgebreide garantievoorwaarden en bovendien tegen gunstigere prijzen. Elk Volvo en Renault ruilonderdeel is gemaakt volgens de nieuwste originele specificaties en is afgesteld op de juiste tolerantie. Kritieke onderdelen worden standaard vervangen door originele onderdelen.

Uitgebreide collectie accessoires

Harbers Trucks heeft een uitgebreide collectie originele Volvo en Renault accessoires: van comfortabele kleding tot een uitgekiende lijn interieur- en exterieuraccessoires. Alle accessoires zijn exclusief ontwikkeld voor uw Volvo en Renault bedrijfswagen.