Renault Master Cool Delivery

Renault Trucks Master Cool Delivery

Profiteer nu bij Harbers Trucks van een uniek aanbod: de Renault Trucks Master Cool Delivery L2H2 voor nog geen €22,00* per dag, inclusief reparatie en onderhoud. U krijgt een complete bedrijfswagen voorzien van diverse opties. En u kunt morgen al rijden, want Harbers Trucks heeft uw Renault Master Cool Delivery L2H2 op voorraad. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk de ‘perfect tool’ voor uw werkzaamheden.

Naast een kwaliteitsvoertuig krijgt u professionele ondersteuning. U kunt 24 uur per dag terecht bij een van onze vijf vestigingen. Dus als u op zoek bent naar een bedrijfswagen voor koeltransport, twijfel dan niet en stop direct bij uw dichtstbijzijnde vestiging. Want wij zijn de experts op het gebied van transport.

COMPLEET VOOR € 35.700,-

OF VOOR NOG GEEN € 22,-* PER DAG

Profiteer direct
Download leaflet

U krijgt de Renault Trucks Master Cool Delivery inclusief:

 • Krachtige en zuinige 150 pk Twin Turbo-motor
 • Automatische verlichting en ruitenwissers
 • Cruise control
 • Mistlampen en vierseizoenenbanden
 • Airconditioning en pollenfilter
 • Navigatie en radio Bluetooth en DAB met usb-aansluiting en microfoon
 • 270° achterdeuren zonder ruit
 • Carrier Viento 200 (koelen, positieve temp)
 • PACK Red EDITION met:
  • Draadloze oplader voor Smartphone + houder
  • Uitschuifbare tafel + bekerhouder en dashboardlade
  • Chromen radiator grille en dashboard met chromen afwerking
  • Carbon bekleding met wit stiksel* en Red EDITION badges

De voordelen van de Renault Master Cool Delivery

De Renault Master Cool Delivery is uitgerust met structuurloze hygiënische wanden. De isolatiewaarde wordt gegarandeerd (tot -20 graden), omdat de isolatiematerialen fabrieksmatig zijn geproduceerd. Ook zijn er uitgebreide maatregelen genomen rondom de deuren tegen verlies van kou en ook zijn spanten en dak geïsoleerd.

Certificering voor het internationaal vervoer van bederfelijke goederen is mogelijk. Door de hoge isolatiewaarde is minder koelcapaciteit nodig. Door de lichtere constructie is de bedrijfswagen bovendien voordeliger in gebruik en heeft een laadvermogen van ruim 950 kg. Er is bovendien een uitgebreide set opties beschikbaar, zoals legborden, vleeshaken, versterkte vloer, strokengordijnen, etc.

U kunt ervoor kiezen om uw koelinstallatie uit te breiden naar een vriesmogelijkheid of om uw installatie te voorzien van een nachtaansluiting. Uw accountmanager kan u hierover adviseren.

Groter formaat nodig?

De Renault Trucks Master Cool Delivery is ook verkrijgbaar in een L3H2 uitvoering. Uw accountmanager informeert u hier graag over.

 

Welkom bij ons team van professionals!

1. Wij kennen de spelregels

Wij begrijpen uw business en hebben samen met een aantal grote pakketbezorgdienstverleners voor u de juiste inrichting ontworpen. En bieden eersteklas transportmiddelen om uw business te ondersteunen met exact dát voertuig dat u nodig heeft om onbezorgd te kunnen werken.

2. Onze mensen staan non-stop voor u klaar

Als klant kunt u altijd rekenen op onze steun. Non-stop. U wordt geholpen door onze monteurs die niet alleen de producten kennen, maar ook het belang inzien van uw bedrijf waarbij uw voertuig niet mag stilstaan. In onze vestigingen in Apeldoorn, Barneveld, Duiven, Harderwijk en Veenendaal bieden wij u een totaalpakket van producten en diensten. Ons doel: het mogelijk maken dat u maximaal rendement op uw activiteiten kunt realiseren.

3. We hebben de juiste speler voor u

Wij hebben verschillende flexibele bedrijfswagens, geschikt voor diverse soorten transport-oplossingen. We weten welk voertuig het meest effec¬tief is voor uw werkzaamheden.

4. U kunt uw ogen op de bal houden

We weten dat u al uw aandacht nodig heeft voor uw business. Wij ontzorgen en geven rugdekking, zodat u zich over uw bedrijfswagen
(of uw vloot) geen zorgen hoeft te maken.

Actie geldig tot en met 1 oktober 2021. Prijs exclusief BTW. Vraag uw accountmanager naar de voorwaarden.

* Financial Lease via Renault Trucks Financial Services op basis van 60 maanden en 20.000 km per jaar. Inclusief reparatie/onderhoud, exclusief verzekering en wegenbelasting.

Meer weten over de Renault Master Cool Delivery?

Neem contact met ons op