Renault Maxity

DE RENAULT MAXITY PERFECT IN DISTRIBUTIE

De Renault Maxity heeft een korte draaicirkel, een korte vooroverbouw en een compacte cabine zorgen ervoor dat u moeiteloos de stad door kunt rijden en zelfs door de smalste straten. Hoewel de Renault Maxity compact is, zijn de mogelijkheden van deze lichte bedrijfswagen legio. Dat maakt de Renault Maxity een rendabele keuze!

Neem contact met ons op »

renault-maxity-distributietruck

Soepele aandrijflijn

De sterke Renault Trucks DTI 3 motor is leverbaar in 130 of 150 pk. De gemiddelde onderhoudsinterval is teruggebracht tot 40.000 km. De handgeschakelde 5-versnellingsbak heeft een laag eigen gewicht, de 6-versnellingsbak meer trekkracht in de eerste versnellingen en een gunstig verbruik dankzij een groter koppel bij laag toerental.

Echt vrachtwagen chassis

Het robuuste chassis van de Renault Maxity heeft U-vormige, stalen langsliggers met versterkte achterwielophangingen en dubbellucht. Dit waarborgt maximale robuustheid, betrouwbaarheid en laadvermogen. De opbouwlengte varieert van 2651 tot 3961 mm, afhankelijk van de gekozen opbouw. Het chassis is af fabriek voorzien van bevestigingsbeugels, elektrische voorzieningen en elektrische interfaces die de opbouw en installatie van carrosserie-uitrustingen vereenvoudigen. Er zijn pto’s voor het aandrijven van onder meer koelinstallatie, kraan, kipper en hoogwerker.

Comfortabele cabine

De chauffeur heeft gemakkelijk toegang tot de cabine dankzij een lage instap vanaf 413 mm en instaphandgreep. Stoel en stuurwiel zijn in meerdere richting verstelbaar zodat chauffeurs van elk postuur goed kunnen zitten. Ook als er gerouleerd wordt, want de Maxity biedt plaats aan drie tot zes personen (dubbele cabine). Onafhankelijke voorwielophanging zorgt voor meer comfort aan boord. Tot slot zijn er allerlei bergvakken in het interieur verwerkt zodat de inzittenden al hun spullen bij de hand hebben.

Minimale dode hoek

De Maxity biedt panoramisch zicht en goed zicht vóór de cabine. De zichthoek is maar liefst 192°, wat resulteert in een minimale dode hoek. Ook in voorwaartse richting is voorzien in veiligheid met schijfremmen rondom met een korte remweg van 43,7 m bij 100 km/u. Alle voertuigen zijn standaard uitgerust met de volgende rijhulpsystemen:

  • ESC Dynamische stabiliteitsregeling
  • ABS Antiblokkeersysteem
  • EBD Elektronische remkrachtverdeler
  • TCS Tractiecontrolesysteem
  • BAS Rembekrachtigingssysteem
  • HSA Hulp bij wegrijden op een helling

Lane Departure Warning is optioneel

RENAULT MAXITY

DISTRIBUTIE – EURO 6

Motoren

DTI 3: 130 / 150 pk

GVW

3,5 – 4,5 t

CGW

7 – 8 t

TYPE

Chassis-cabine

CABINE

Enkel/ Dubbel

 

Uw verkopers

Uw contactpersonen voor de verkoop van Renault bedrijfswagens zijn:

Harbers Trucks Barneveld, Harderwijk en Veenendaal

Gert Liefting
T 06-55112165
E liefting@harberstrucks.nl

Harbers Trucks Apeldoorn en Duiven

Erik Creemers
T 06-53410616
E creemers@harberstrucks.nl

 

Download de brochure »

 

Configurator »